Private


 
 
 
 

"Jeg har arbejdet med udlejnings-cykler i flere sammenhænge og efter at have lejet hos Rent and Ride er der ingen tvivl om hvor jeg lejer fremover.

Ens cykler, alle uden fejl eller defekter,  i en kvalitet så man rent faktisk kan give deltagerne en reel oplevelse af MTB.

Fleksibel og venlig betjening.

Sådan skal det gøres"


Adventure MTB

Jeppe HansenHos Rent and Ride cykeludlejning elsker vi at arrangere gode oplevelser for dig og dine venner!


En vennegruppe på forlænget weekend, et afbræk fra hverdagen for mødregruppen, det fede indslag på en sjov polterabend eller blot for at afprøve om mountainbikes kunne være det rette for dig inden du investerer i en ny hobby.


Mulighedene for at bruge mountainbikes som en sjov og anderledes aktivitet hvor alle får en god oplevelse er mange. Vi kan sammensætte indholdet fuldstændigt som i gerne vil have det.


Vi kan lave et dagsarrangement hvor vi mødes fra morgenstunden på en lokation valgt af jer med morgenbrød og teknisk briefing før afgang. Derefter kører vi en rute, som giver alle mulighed for at blive udfordret indenfor definerede grænser - vi kan evt. opdele større grupper i hold - alt efter erfaring med MTB.


Frokost med lækre sandwich og drikkevarer, pitstop på ruten med kaffe og kage. Dagen afsluttes med grillede pølser, en lækker salat eller snobrød over bål - en kold øl eller et glas rosé.


I kan også blot selv afhente cyklerne hos os eler vi kan levere cyklerne hos jer og i kan begive jer af sted på egen hånd.


I bestemmer vi arrangerer!


Kontakt os på mail info@rentandride.dk

eller ring +45 22798098


DET SKAL VÆRE SJOVT OG SIKKERT!

Instruktørerne hos Rent and Ride.dk har stor erfaring og vil sikre at alle deltagere får en grundig briefing forud for opstart samt evt. undervejs. De valgte ruter for dagens event bliver afstemt efter gruppens erfaringsniveau.