Virksomheder

Virksomhedsevents og teambuilding på mountainbike - fysisk aktivitet, fællesskab og højt humør!


Hos Rent and Ride cykeludlejning ser vi mountainbikes som det perfekte værktøj til gode teambuilding aktiviter for personale/-og ledergrupper.


Som afdelingsudflugt med fokus på det sociale, et afbræk i det årlige strategimøde for ledergruppen, eller som en "lær-hinanden- at-kende" opstarts aktivitet for den nye projektgruppe...


Mulighedene for at bruge mountainbikes som en sjov og anderledes aktivitet hvor alle får en god oplevelse er mange. Vi kan sammensætte indholdet fuldstændigt som i gerne vil have det.


Det kan være et dagsarrangement hvor vi mødes fra morgenstunden på en lokation valgt af jer med morgenbrød og teknisk briefing før afgang. Derefter kører vi en rute, som giver alle mulighed for at blive udfordret indenfor definerede grænser - vi kan evt. opdele større grupper i hold - alt efter erfaring med MTB.


Frokost med lækre sandwich og drikkevarer, pitstop på ruten med kaffe og kage. Dagen afsluttes med grillede pølser, en lækker salat eller snobrød over bål - en kold øl eller et glas rosé.


Vi kan også blot levere cyklerne hos jer og i kan begive jer af sted på egen hånd.


I bestemmer vi arrangerer!

 

Kontakt os på info@rentandride.dk eller ring

+45 22 79 80 98 så sammensætter vi jeres næste event.


DET SKAL VÆRE SJOVT OG SIKKERT!

 

Instruktørerne hos Rent and Ride.dk har stor erfaring og vil sikre at alle deltagere får en grundig briefing forud for opstart samt undervejs. De valgte ruter for dagens event bliver afstemt efter gruppens erfaringsniveau.

"Hej Allan

Tak for en super event. Glad team klar til næste "heat". Alle var helt oppe at køre over MTB turen og naturligvis også glade for bagefter at slappe af i Spa´ på Munkebjerg. Tusind tak for hjælpen med at gøre denne mini CAMP til en fed oplevelse for teamet.

Med venlig hilsen

Michael Rand, Salgschef AUDI